Cursussen & Coaching

Yindee puur ontspanning in Drunen

Reiki Cursussen & Coaching

Ik help je graag om weer op je gevoel te kunnen vertrouwen, om die hartsverbinding weer te voelen. En om dus ook weer met onbegrensd vertrouwen vanuit je hart keuzes te maken. Aan jou de eerste stap, de rest doen we samen. Ik ga met je mee totdat je het zelf kunt. Het leven kan zoveel mooier zijn dan je nu misschien denkt!

Coaching Trajecten

Rust in lichaam en geest

Wil jij je leven een echte boost geven in datgene waarin je steeds maar weer vastloopt! Je voelt in heel je lichaam dat het anders moet!

Samen gaan we kijken hoe jij weer in je innerlijke kracht komt te staan en begeleid ik jou weer terug naar wie je in werkelijkheid bent.  Met meer energie, kalmte en plezier,  dan is dit intensieve,  prachtige traject zeer geschikt voor jou. Na dit traject ervaar jij veel meer rust en energie in je leven. En bent je bewust van dat wat jou steeds weer belemmert.

Pakket Zilver

5  Diepgaande behandel sessies van 90 Min. In een tijdsbestek van 3 maanden.

 • Je krijgt een werkboek mee voor thuis.
 • Tussentijdse vragen mogen altijd.
 • Investering: € 769,-

Pakket Goud

10 Diepgaande behandel sessies van 90 Min. In een tijd bestek van 6 maanden
 • Je krijgt een werkboek mee voor thuis.
 • Tussentijdse vragen mogen altijd.
 • Investering: van € 1495,  voor € 1.295,- Dit is een tijdelijke actie

 

Innerlijk kind werk

Wat is een innerlijk kind?

Iedereen heeft een innerlijk kind waarvan geen enkel innerlijk kind hetzelfde is. Het is uniek, net als jij. Je innerlijk kind is dat deel van jou, dat heeft meegemaakt dat jij kind was. Het omvat alles wat jij hebt ervaren en meegemaakt hebt voor je puberteit. Je innerlijk kind is een deel van jou dat onbewust aanwezig is en invloed heeft op wat je voelt en doet. Het is gevormd op basis van je eigen karakter, de omstandigheden waarin je bent opgegroeid en de sociale omgeving waarin dat gebeurde. 

Wat kan innerlijk kind therapie betekenen voor jou?

Innerlijk kind therapie helpt je om jouw innerlijk kind te ontmoeten en laat je ontdekken welk gedrag jou belemmert en wanneer je dat gedrag vertoont. Vervolgens ga je op zoek naar gedrag waarbij je goed voor jezelf zorgt en regelt wat je nodig hebt.

Voorbeelden van weggestopte angsten, pijn en verdriet:

 • Angst voor intimiteit
 • Boosheid die moeilijk te plaatsen is
 • Faalangst
 • Licht ontvlambare agressie
 • Minderwaardigheidsgevoelens
 • Moeite hebben met gezag
 • Negatieve gedachten hebben over jezelf en anderen
 • Onzekerheid
 • Perfectionisme

Wat ga je merken na innerlijk kind therapie?

Doordat je verleden aandacht krijgt, kun je oude pijn een plek geven. Je ervaart meer rust en balans, je reageert minder snel en heftig, je kunt beter je grenzen aangeven. Door oud gedrag los te laten en voor nieuw gedrag te kiezen, zal je merken dat er ruimte komt in jouw lijf én jouw leven. Energie die je gebruikte om overlevingsstrategieën in leven te houden en negatieve gevolgen daarvan op te ruimen, zal niet langer meer verloren gaan. Dit betekent dat je meer extra energie en positiviteit kan gaan ontwikkelen. Aanwezige spanning, vermoeidheid en zware gevoelens kunnen af gaan nemen waardoor het lichaam weer in een ontspannen balans kan komen.

De kosten zijn € 159,- euro voor 90 a 120 min

 

 

Cursussen

Reiki 1

In de cursus Reiki 1 raak je vertrouwd met Reiki. Je leert voelen en ervaren wat Reiki is, wat het doet en wat het voor jou kan betekenen. Na afloop van de cursus ben je in staat een gehele Reiki-behandeling te geven aan jezelf en anderen. En aan het einde van de dag ontvang je een erkend Reiki 1 certificaat.
 
Reiki in de eerste graad staat met name in het teken van het helen van jezelf. Je zuivert jezelf en je energie zodat blokkades opgeruimd kunnen worden. Je leert in contact te komen met jezelf: met je lichaam, met je essentie. Je leert de universele levensenergie ervaren doordat je energiekanaal tijdens de reiki inwijdingen weer wordt geopend.
Deze cursusdag is van 09:30-16:00 uur. Tijdens deze dag ontvang je vier verschillende inwijdingen van mij. Deze inwijdingen zorgen ervoor dat jouw energiekanaal wordt geopend, zodat je de Reiki energie kunt gaan ervaren en toepassen. De inwijdingen worden afgewisseld met oefeningen en een stuk theorie. Je krijgt bijvoorbeeld meer informatie over het ontstaan van Reiki.
Ook krijg je een thuisopdracht mee, waarbij je jezelf een paar weken lang gaat behandelen. Dit zorgt ervoor dat het energiekanaal goed kan doorstromen en je blokkades op het fysieke niveau (denk hierbij aan hoofd; nek-/en rugklachten) kunt opheffen. Een aantal weken na de eerste cursusdag komen we weer bij elkaar. Tijdens een terugkomochtend waar we vooral met het geven van een Reikibehandeling aan de slag gaan. Hier leer je hoe je andere mensen kunt behandelen en waar je rekening mee moet houden. De terugkomochtend duurt van 9:30 tot 11:30 uur.
 
De groepscursus Reiki 1 kost € 185 euro per persoon. Dit is inclusief informatiemapje, lunch en een certificaat.
De terug kom dag kost € 35 euro per persoon.
Dit is inclusief 21%BTW.
 
Cursusdata:
8 Juni nog 2 plaatsen
21 Juni Vol
30 Aug
27 Sep
25 Okt
22 Nov
 
Heb je interesse in de cursus  maar komt deze datum niet uit. Stuur dan even een mail of WhatsApp dan zet ik je op de lijst.
Dan ga ik even kijken voor een nieuwe datum. 
 
 
 

Reiki 2

 • Leer de Reiki symbolen
 • Leer Reiki op afstand geven
 • Leer belangrijke geheimen over de symbolen
 • Ontvang het Reiki 2 certificaat

 

Voor wie is Reiki 2 en wat leer je?

De cursus Reiki 2 is er voor diegene die na cursus Reiki 1 meer verdieping wil en ook op mentaal en emotioneel niveau wil kunnen behandelen. Tijdens de trainingsdag krijg je de tools in handen om de zelfhelende kracht in jouw handen nog dieper in te zetten.

De Reiki 2 cursus is de verdieping op de Reiki 1 cursus. In deze cursus wordt er aandacht besteed aan oude en weggestopte pijn, trauma’s, patronen en overlevingsmechanismen zodat je deze kan helen. Je maakt de reis van je hoofd naar je hart waardoor je nog meer thuis komt in jezelf. Ook kan je na Reiki 2 de universele energie sterker waarnemen. De tweede graad Reiki heet Oku Den en dit betekent “het diepere weten”. Tijdens de cursusdag ga je de diepte in en breid je je kennis verder uit. Je leert de Reiki symbolen met hun betekenis en hiermee maak je je huidige Reiki behandeling krachtiger. Ook leer je in deze cursus hoe je een Reiki behandeling op afstand geeft. Een belangrijk aspect van Reiki 2 zijn de Reiki beginselen, die je tijdens de Reiki 1 cursus hebt geleerd. Misschien zijn deze beginselen niet elke dag even gemakkelijk te leven voor jou. Misschien zijn er nog onverwerkte situaties die dat verhinderen, of ervaar je uitdagingen die een dusdanige chaos creëren waardoor je niet meer helder het pad van je hart kunt zien. Tijdens Reiki 2 gaan we hier verder op in. Met behulp van de Reiki symbolen, leer je Reiki naar een bepaalde situatie te sturen; dit kan een situatie uit het verleden zijn die nog pijn doet, of een situatie die nog gaat komen en waar je tegenop ziet. Met Reiki 2 ben je in staat om deze situaties liefdevol, effectief en eenvoudig te transformeren.

Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die Reiki 1 (binnen de Reiki Usui traditie) hebben afgerond. Ook is het verstandig om er minstens 90 dagen zitten tussen je afronding van Reiki 1 en de startdatum van Reiki 2. Daarnaast is het belangrijk dat je in de tussenliggende periode regelmatig hebt geoefend met zelfbehandelingen. Mocht je ergens anders Reiki 1 hebben gevolgd dan bij mij, dan kan je contact met mij opnemen om te bekijken of je bij mij Reiki 2 kan instromen. Heb je ergens anders een Reiki 1 cursus gevolgd buiten de Reiki Usui traditie, dan raad ik je aan om eerst de Reiki 1 cursus opnieuw bij mij te volgen. 

De groepscursus Reiki 1 kost € 285 euro per persoon. Dit is inclusief informatiemapje, lunch en een certificaat.

De terugkomochtend kost € 35 euro per persoon.

Dit is inclusief 21%BTW.

Cursusdata: 
26 Juli
 
Heb je interesse in de cursus  maar komt deze datum niet uit. Stuur dan even een mail of WhatsApp dan zet ik je op de lijst.
Dan ga ik even kijken voor een nieuwe datum. 
 
 
 

Regenboog Reiki 1

Regenboog Reiki is geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 12 jaar. ❤ Tijdens deze dag leert jouw kind dat het oké is wie dat hij/zij is. Iedereen is uniek. En met deze gedachte gaan we in een klein groepje van 4 kinderen een dag vol mooie en interessante ervaringen beleven.

Een Reiki cursus laat je zien en voelen dat het oké is wie je bent. En laat je voelen wat er allemaal in je lichaam gebeurt. Zo kun je leren waarom je soms boos bent of verdrietig. De Reiki Energie neemt blokkades weg zodat je energie weer goed kan stromen. Tijdens een Reiki cursus leer je o.a. hoe jij jezelf kan behandelen met de Reiki energie maar ook hoe je iemand kunt behandelen, bijvoorbeeld je ouders. Zo kun je samen in een nog mooiere verbinding komen.

Reiki heeft mijn leven veranderd! Ik ben Reiki Master en heb alle benodigde diploma’s om jou mee op jouw Reiki Reis te nemen. Heb jij zin om deze reis samen te gaan maken. Meld je dan snel aan.

Dit is een dagcursus vanaf 09:30 tot 16:00. De kosten voor deze dag zijn € 165,- incl. ranja/thee en lunch.

 

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Therapists
locations
uniquie treatments
Exquisite Products

We specialise in Swedish, Hot stone and Shiatsu massages and we create a perfect blend of ancient tradition and modern techniques.

Authentic and luxurious

We specialise in Swedish, Hot stone and Shiatsu massages and we create a perfect blend of ancient tradition and modern techniques. Experience the authenticity combined with luxury at our spa. We thrive to conserve and strengthen life and support the healing of our guests. 

Skilled Staff

We specialise in Swedish, Hot stone and Shiatsu massages and we create a perfect blend of ancient tradition and modern techniques. Experience the authenticity combined with luxury at our spa. We thrive to conserve and strengthen life and support the healing of our guests. 

Holistic Healing

We specialise in Swedish, Hot stone and Shiatsu massages and we create a perfect blend of ancient tradition and modern techniques.

Wat klanten zeggen over ons

Ik wilde graag ervaren wat het was. Nog nooit zoiets gedaan. Ik heb door de behandeling geleerd dat lichaam en geest niet in balans zijn en mijn knelpunten kwamen duidelijk naar voren. Eleonora is zeer professioneel, rustig en straalt vertrouwen uit. Ik voelde me echt op mijn gemak ondanks dat het de eerste keer was. Heel prettig. Een aanrader vanwege mijn goede ervaring. Ze neemt de tijd en je krijgt naast professionaliteit ook een persoonlijke benadering.

Monica

Bij 35 weken zwangerschap heb ik een behandeling gehad bij Yindee. Ik heb een afspraak gemaakt op mijn gevoel, want ik hoopte dat een reiki massage combinatie meer rust kon geven voor mijn kindje die toen in een stuit lag. Ik was nog niet bekend met Reiki, maar het is heerlijk. Tijdens de behandeling ging er van alles door mij heen. Ik heb meer inzichten wat Reiki nu allemaal kan en dat het zo fijn en rustgevend is. Ik heb zelf last van extreem droge handen en toen ze mijn handen vast pakte werden ze helemaal koud, terwijl haar handen normaal heel warm worden. Na de behandeling heeft Eleonora precies uitgelegd waarom dat gebeurt en dat is heel fijn. Je wordt netjes en respectvol behandeld en ik vond het een zeer fijne ervaring.

Jantine

Yindee heb ik ontdekt via Facebook. Ik dacht eerst dat het meer een massage praktijk was, maar toen ik door ging lezen zag ik dat het over reiki ging. Ik wilde verlichting van mijn lichaam en vond de behandeling heel erg fijn. Je komt in een heerlijke ruimte met lekkere geurtjes. In het begin kon ik heel moeilijk ontspannen, maar de door de lekkere muziek en ademhaling opdracht ging dat een stuk makkeijker. Tijdens de massage krijg je een heerlijke warme olie en tegen het einde gebruikte ze een klankschaal waardoor alles wat los is gekomen lekker na kan trillen. De combinatie van Reiki en de massage is erg fijn, ik heb veel meer rust en mijn rug zat minder vast. Ook was ik helemaal ontspannen. De behandeling is zeker voor herhaling vatbaar.

Nicole

Wil jij rust en ontspanning ervaren?

Ja! Ik wil een Afspraak maken

Volg ons op Instagram

logo afbeelding Yindee
Adres

Rooseveltstraat 61
5151 CP Drunen

Volg ons
Openingstijden

Ma:    9.00 uur tot 14.00 uur
Di:     9.00 uur tot 14.00 uur
Wo:  18.00 uur tot 21.30 uur
Do:    9.00 uur tot 21.30 uur
Vr:     9.00 uur tot 16.00 uur
Za:    gesloten
Zo:    gesloten

Contact opnemen
Telefoonnummer
+31 6 23893146
E-mailadres
[email protected]
KVK-Nummer
83757155

Copyright reserved. @ 2022-2023 Yindee Puur ontspanning

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google